Apple готує нову приставку Apple TV 6-го покоління

Вже декілька місяців ходять чутки про те, що Apple готує нову приставку Apple TV 6-го покоління.

Воно й не дивно: актуальна Apple TV 4K вийшла ще в 2017 році і до цих пір не отримала наступника. Очікувалося, що Apple TV 6 дебютує на недавній конференції для розробників WWDC 2020 року, але цього не сталося. Під час презентації tvOS 14 представники Apple лише згадали, що приставка Apple TV 4K з оновленням зможе відтворювати відео з YouTube в «повному 4K». Згідно витокам, вона отримає чіп A12x Bionic і просунуте охолодження, що зробить пристрій одним з найпотужніших рішень в класі.

Обіціяють також підтримку AirPods. Можна буде використовувати навушники Bluetooth з Apple TV, але є деякі обмеження відносно того, скільки пристроїв Bluetooth може бути підключено, особливо якщо одне з них являється аудіо-аксесуаром. Принаймні, можна буде підключити Apple AirPods, але, на жаль, не можна буде активувати Siri на Apple TV через AirPods - надіємось, це зміниться в майбутніх оновленнях. Навушники AirPods тепер будуть автоматично перемикатися між пристроями користувача при його переході з одного на інше. Наприклад, ви дивитеся фільм на Apple TV, використовуючи навушники. Раптом телефонує iPhone. Як тільки ви приймете дзвінок, навушники відразу ж переключаться на iPhone.
А власникам AirPods Pro, варто спробувати нову аудіотехнологію, що дозволяє імітувати surround-звук кінотеатру при перегляді фільму з доріжкою 5.1, 7.1 і Dolby Atmos.

Але, як виявилося, це ще не все. Корпорація, за чутками, випустить власний ігровий контролер для Apple TV 2020. Таким чином, нова приставка може стати повноцінним ігровим девайсом, який буде працювати з Apple Arcade.


Інсайдер Jioriku пише, що нова модель Apple TV буде представлена ​​у вересні. Схоже, офіційний анонс відбудеться разом з презентацією нових смартфонів лінійки iPhone 12.

Нагадаємо, 22 червня 2020 року відбулась презентація WWDC 2020 на якій Apple представила оновлення операційних систем для Apple Watch, iPad, iPhone, Macbook та iMac.

Також представили нову версію tvOS 14 завезли мультіюзінг. Яка, залежно від вибору додатка, буде рекомендувати персональні пропозиції користувачеві. Apple також поділилась статистикою свого стрімінінгового сервісу Apple TV+, кількість користувачів якого вже перевищила 1 млрд. Тепер при покупці нового MacBook або iPad, Вам надається річна підписка на сервіс.

Придбати цю новинку можна буде в інтернет-магазині GSTORE.UA

Latest video
Понравилась новость? Поделись ею
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Apple готує нову приставку Apple TV 6-го покоління

Читайте также наши другие новости:

Опубликовано: Обновлено:
 
Очень секретные статьи