Ставки на бокс: особливості

Коли йдеться про єдиноборства, багато спортивних уболівальників автоматично згадують бокс. Це один із найпопулярніших у світі контактних видів спорту, до того ж, що відрізняється винятковою видовищністю. Не менший азарт забезпечують ставки на бокс Киев, які сьогодні беруть практично всі букмекерські компанії.

Види ставок на бокс

Найчастіше букмекери пропонують клієнтам лише один ринок – «вихід». Поставити можна на перемогу кожного спортсмена - П1 або П2, а варіант нічиєї пропонується рідко, хоч вона і можлива.

На більш гучні події букмекери надають широкий розпис:

  • переможний раунд;
  • тотал раундів;
  • чи будуть нокдауни;
  • скільки нокдаунів та раунд нокдауну;
  • перемога за очками чи нокаутом.

Додаткові ринки мають підвищені коефіцієнти, тому беттери часто вдаються до них, щоб збільшити потенційний виграш.

Переможний раунд

Гравець має визначити, який раунд стане останнім. При цьому не має значення, хто з боксерів переможе. На таке парі дають високі котирування, а беттери часто беруть варіант в експрес-зв'язці з результатом. Гравці часто ставлять на конкретного спортсмена, який виграє у конкретному раунді, але ризики такої ставки невиправдано великі.

Тотал раундів

Клієнтам БК пропонується визначити кількість раундів у поєдинку за допомогою ринків ТМ та ТБ. У боксі допускається до 12 раундів, але часто бій закінчується раніше. Тотали йдуть із малими коефіцієнтами, а й спрогнозувати кількість раундів легше.

Нокдауни

Букмекери включають нокдауни у розпис лише у яскравих подіях зі світу боксу. Це складно прогнозований ринок, але водночас вигідний з погляду коефіцієнтів. Беттерам можуть визначити:

  • кількість нокдаунів конкретного боксера у поєдинку;
  • раунд, у якому відбудеться нокдаун;
  • загальний тотал нокдаунів.

Найпростіше вгадати загальний тотал, оскільки цей ринок дає гравцям право на помилку.

Тип перемоги

Боксерський поєдинок не часто закінчується нокаутом чи очевидною перевагою боксера. Спортсмени демонструють бойові навички на такому рівні, а визначення результату поєдинку потребує втручання суддів. Найчастіше серед спортсменів легковаговиків. У такому разі вердикт виноситься за очками, які визначаються суддями. У кого більше, той переміг.

Часто букмекери включають у розпис перемогу за очками та фору. Беттер ставить боксера з форою в кілька очок. Якщо з урахуванням гандикапу спортсмен здобуде перемогу – ставка зіграє.

 Стратегія ставок на бокс

Спрогнозувати результат поєдинку без належного розуміння спортивної дисципліни неможливо. Гравці використовують ринок на тотал, який легко прогнозується. Коли на рингу зустрічаються легковаговики, завершення поєдинку в перших раундах є малоймовірним. Згідно зі статистикою, 73% боїв у легкій вазі закінчуються суддівським рішенням. Варто поставити на великий тотал.

Що стосується ваг, то беттерам доведеться уважно вивчити статистику зустрічей кожного зі спортсменів. Серед боксерів є як нокаутери, і бійці на дистанції. Перші віддають сили, щоб відправити опонента в нокаут у перші хвилини, а інші — вимотують суперника і працюють на швидкість і набір очок.

Якщо зустрічаються два нокаутери, то правильним рішенням буде ставка на невеликий тотал. Якщо ні, самостійно оцініть техніку та стратегію боксерів. Часто бійці використовують ту саму тактику, злегка видозмінюючи її під конкретного опонента.

Лайв-ставки на бокс

Лайв — слушний варіант для ставки, тому що беттер оцінює виступ спортсмена на рингу. Досить подивитися один раунд бою, щоб визначити фаворита та аутсайдера. Режим LIVE – шанс упіймати високий коефіцієнт. Наприклад, беттер бачить, як боксер завдає серії ударів в область голови і відразу ж ставить на перемогу, поки букмекер не встиг змінити коефіцієнти.

Підведемо підсумки

Не варто розглядати ставки на бокс як легкий заробіток. Визначити результат футбольного матчу набагато легше, ніж спрогнозувати, що станеться на рингу. Боксери не так часто виходять на ринг і ретельно готуються до кожного конкретного супротивника, але найчастіше результат бою вирішує один випадковий пропущений удар. Щоб проаналізувати здібності боксера, потрібно розбиратися у вигляді спорту та переглянути бої спортсмена. Беттерам, які розуміються на боксі, легше буде даватися гра в режимі реального часу.

Latest video
Понравилась новость? Поделись ею
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ставки на бокс: особливості

Читайте также наши другие новости:

Опубликовано: Обновлено:
 
Очень секретные статьи