Як вибрати якісні шини?

Шини преміум класу

Виробників шин багато, типів протектора ще більше, а ви не знаєте, яка гума підійде для вашого стилю водіння? Ми написали детальну інструкцію з вибору літніх та зимових шин. У цій статті ми обговоримо різницю між шинами преміум-класу, середнього та економ-класу, розповімо, які типи протектора зараз популярні, а також розповімо, яку шину краще вибрати, якщо їздите на короткі відстані, а яку – коли їздите переважно на шосе і яке, коли ви їдете разом по шосе і в місті.

Як правило, ми знаємо три різні цінові категорії виробників шин. Це преміальний сегмент, сегмент середнього класу та економ клас виробників гуми. Кожен з цих класів має свої плюси і мінуси, про які варто знати перед покупкою шин. Тож розберемо їх крок за кроком.

Шини 185 60 r14 преміум-класу розроблені для найвибагливіших водіїв, які очікують від своїх шин досконалості. Літні шини преміум класу відмінно справляються з їздою по будь-якому покриттю, але також дуже надійні зимові шини преміум в суворих погодних умовах. Виробники шин преміум-класу дбають про комфорт екіпажу транспортного засобу, тому вкладають значні кошти в дослідження та інновації, метою яких є не тільки забезпечити водієві максимальний контроль над машиною за будь-яких умов, але й забезпечити плавну та тиху їзду. У 99% випадків преміум категорії тихіші, ніж у виробників  орієнтованих на середній і економ клас.

Однак преміум-сегмент також пов'язаний з вищою ціною, яка часто може бути вдвічі вищою, ніж у виробників середнього та нижчого класу. У цьому сегменті клієнт платить не тільки за поведінку шини або її комфорт, а й за престиж і ім'я бренду. Для преміум-класу виробників шин також проблема гумової суміші. Виробники намагаються використовувати найсучасніші гумові суміші, щоб забезпечити високе задоволення від водіння, однак проблема виникає при порівнянні терміну експлуатації шин. Нещодавні дослідження показали, що шини преміум-сегменту від Michelin і Dunlop зношуються в середньому на 20% швидше, ніж шини від виробників середнього та нижчого класу. Тому це залежить від кожного клієнта що для нього важливіше? Чи його цікавить термін служби шини по відношенню до ціни, чи йому байдуже, скільки він заплатить за шину і скільки вона прослужить, і єдине, на що він дивиться, це поведінка шини та комфорт водія під час руху.

Шини цього класу від Continental, Michelin, Pirelli, Bridgestone призначені для автомобілів середнього і вищого класу, для лімузинів, спортивних автомобілів і автомобілів з двигуном підвищеної потужності. Якщо ви багато їздите, розбираєтеся в автомобілях, любите агресивну спортивну їзду і чекаєте від шин безпечної їзди в будь-яких умовах, то літні і зимові шини преміальних виробників вам чудово підійдуть.

Шини середнього класу 

Гума середнього класу, яка є найкращим компромісом між високою якістю, ціною та комфортом водія. Виробники шин цього сегмента вибрали золоту середину і надають своїм клієнтам відносно високу якість за розумними цінами.

Найвідомішими брендами шин середнього класу є Hankook, Nokian, Fulda, Nexen або Kleber. Шини цих виробників в основному використовуються на автомобілях середнього класу або невеликих позашляховиках. Підходять як для їзди по місту, так і по бездоріжжю. Їх характеристики відповідають вимогам водіїв, які володіють спокійною, невибагливою манерою водіння.

Шини економ класу 

Виробники економ-класу часто підпадають під одного з преміальних виробників, які лише намагаються закріпити свою частку на ринку шин. Цей факт стосується, наприклад, виробників Matador, що належить компанії Continental, або виробника дешевих шин Sebring, який, у свою чергу, належить концерну Michelin. Перевагою виробників економічного класу є однозначна ціна, оскільки ціна за штуку часто на 200% нижча, ніж у шин преміум класу. Виробники бюджетних шин покладаються на старі перевірені процеси та типи протектора, не впроваджують інновацій і не витрачають величезні суми грошей на дослідження чи маркетинг нових продуктів. Вони дотримуються встановлених процесів і продають перевірені шини з малюнком, який був модним кілька років тому.

Багато людей зневажливо ставляться до бюджетних шин і уникають їх із великими поворотами. Однак ми вважаємо, що не все нове і сучасне означає відразу найкраще. Є велика кількість клієнтів, які не проміняють свою Барумку чи Матадорку навіть на новітню гуму від провідних виробників. Правда, в основному шини економ-класу зазвичай мають гіршу витрату палива і вищий рівень шуму, але за ходовими якостями вони легко можуть конкурувати з лідерами ринку.

Купити якісні шини за вигідною ціною в Україні

Автомобіль - це справжнє задоволення, яке дарує нам вільність і незалежність на дорозі. Але якщо хочете, щоб ваші поїздки були надзвичайно комфортними та безпечними, то якісні шини є одним з найважливіших критеріїв. Якщо вам потрібні якісні шини 195 70 R15C за вигідною ціною в Україні, то Shinoman.ua - ваш надійний партнер на дорозі до комфорту та безпеки. Інтернет-магазин готовий задовольнити потреби будь-якого автолюбителя, забезпечуючи широкий вибір перевірених шин високої якості.

На Shinoman.ua ви знайдете найкращі бренди шин, які проходять ретельний контроль якості, пропонуючи тільки надійних та перевірених виробників. Ваша безпека на дорозі - головний пріоритет, тому магазин шин Shinoman.ua пропонує тільки перевірені шини за низькою ціною, яким можна довіряти.

Latest video
Понравилась новость? Поделись ею
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Як вибрати якісні шини?

Читайте также наши другие новости:

Опубликовано: Обновлено:
 
Очень секретные статьи