Lenovo представила технологічні інновації, що допоможуть визначити майбутнє цифрового світу

Компанія Lenovo провела свій щорічний глобальний інноваційний захід Tech World, поділившись своїм баченням еволюції співпраці між користувачами, просторами та пристроями, щоб розкрити необмежені можливості як у реальних додатках, так і в метапросторі. Lenovo представила нові концепції, рішення та інновації, які визначатимуть те, як ми будемо працювати, навчатись та взаємодіяти в цифровому світі. Компанія також анонсувала своє бачення щодо концепції нульового рівня викидів, запропонувавши ефективний та спільний план вирішення однієї з найбільших проблем, що стоять перед людством.

Компанія Lenovo вперше публічно продемонструвала концепти смартфонів та ноутбуків, що розгортаються. Інтеграція обчислень у рухомі екрани забезпечує продуктивність, розваги та взаємодію на динамічному, регульованому і великому екрані, але на меншому пристрої, вирішуючи проблеми клієнтів і покращуючи продуктивність гібридної роботи. 

Також було представлено переконливе інтерактивне і фізичне голографічне рішення для дистанційної комунікації та командної роботи — Cyber Spaces. Оскільки обсяги даних продовжують зростати, Lenovo також продемонструвала, як її інновації, підсилені штучним інтелектом і периферійними обчисленнями, забезпечують швидшу обробку даних у джерелі їх створення, трансформуючи вулиці міст, точність медицини й ринки збуту.

 

"Технології перетворюють наш майбутній робочий і домашній простір на поєднання віртуального і фізичного світів, завдяки потужності нової ІТ-інфраструктури, яка є поширеною, очікуваною і має попит", — сказав голова і генеральний директор Lenovo Юаньцін Ян (Yuanqing Yang). "Сила інновацій полягає не лише в диджиталізації та інтелектуалізації всіх галузей промисловості, але й у вирішенні найбільших викликів людства. З цією метою Lenovo подвоює свої інвестиції в дослідження і розробки, щоб використовувати більш розумні технології для розширення можливостей у світі, що стрімко змінюється".

На виставці Tech World '22 компанія Lenovo представила:

Інноваційні рішення у формфакторі, що видовжується 

  • Lenovo та Motorola представили концепти смартфонів та ноутбуків, що видовжуються, відкриваючи нову потенційну еру, в якій цей унікальний формфактор дозволяє вмістити більше контенту та пропонує величезні можливості для покращення гібридної роботи та життя в майбутньому. Розроблені для підвищення рівня багатозадачності, перегляду вебсторінок та використання мобільних пристроїв, нові рухомі концепти компактні, але не втрачають розміру екрана, що дозволяє динамічно підлаштовувати вміст на екрані під пристрій, оскільки розширюваний екран згортається всередину основи ноутбука та смартфона.

Інновації для продуктивності

  • Додаток Lenovo Freestyle забезпечує універсальний контроль і спільну роботу між планшетом і ПК, дозволяючи користувачам легко підключати і трансформувати свій планшет в портативний другий екран для розширення робочого простору або бездротовий сенсорний екран для свого ноутбука.
  • Смартфони Motorola Edge оснащені технологією Ready For Platform, яка розширює можливості смартфонів до великих екранів і дозволяє використовувати мобільний робочий стіл, консольні ігри, потокове передавання контенту та відеочати.
  • Lenovo представила своє рішення Remote Work Enablement, яке надає обладнання, програмне забезпечення та преміумсервіси безпосередньо співробітникам, а також дозволяє віддаленим працівникам швидко налаштуватися.
  • Lenovo також представила концепцію майбутнього під назвою Cyber Spaces, яка відтворює захопливий досвід особистого спілкування, надаючи інтерактивне, фізичне голографічне рішення для телеприсутності та командної роботи.
  • Крім того, на заході були представлені нові досягнення в галузі "віртуальних персонажів" або "цифрових людей" для розв'язання проблем, пов'язаних з традиційними відеоконференціями, в тому числі з пропускною спроможністю, якістю і конфіденційністю.

Рішення зі штучним інтелектом

  • Lenovo продемонструвала свій Production Decision Engine, який використовує штучний інтелект і великі дані для розв'язання проблемних питань цифровізації. Рішення Supplier 360 визначає, аналізує та пом'якшує ризики у ланцюгу постачання, допомагаючи спланувати сценарії "що, якщо".
  • Компанія також представила своє рішення Smart Services, яке прогнозує потреби в ремонті та оптимізує мережу запчастин, сервісних інженерів і логістичну підтримку.
  • Lenovo продемонструвала, як її рішення "Virtual Classroom" пропонує учням віртуальних вчителів, які надають персоналізовані тести та рекомендації.
  • Нове рішення для віддаленої відеоспівпраці з'єднує працівників передової лінії з віддаленими експертами для виконання ремонтних робіт за допомогою відміток в режимі реального часу.

Бачення Net-Zero до 2050 року

  • Lenovo поділилася своїм баченням щодо досягнення нульового рівня викидів та першим кроком на шляху до цього бачення з найближчими цілями скорочення викидів до 2030 року. Lenovo узгоджує свої цілі зі скорочення викидів з ініціативою "Science Based Targets" як в короткостроковій, так і в довгостроковій перспективі, щоб сприяти досягненню цілей Паризької угоди.
  • Lenovo розповіла про інновації, які допоможуть їй реалізувати своє бачення "для досягнення нульового рівня викидів", а також про заходи, які компанія впроваджує для зниження вуглецевого сліду в різних продуктах і на різних етапах виробництва.
  • Запрошені експерти роз'яснили необхідність надійних стандартів та співпраці між державними та приватними організаціями для досягнення прогресу на шляху до більш розумного та сталого майбутнього, а також пояснили значення та важливість зобов'язань щодо нульових викидів.

Edge-технології та ШI, що забезпечують обробку даних наступного покоління

  • Lenovo та VMware оголосили про підписання Меморандуму про взаєморозуміння щодо створення спільних лабораторій Edge та Cloud Innovation Labs в рамках яких планується розробка Edge-технологій, ШІ та мультихмарних рішень, які допоможуть прискорити трансформацію бізнесу у виробничих та роздрібних середовищах.
  • Компанія Lenovo представила свою серію серверів ThinkEdge, включаючи SE350 та SE450, щоб продемонструвати, як сервери добре працюють в екстремальних умовах із високопродуктивними графічними процесорами з підтримкою важкого ШІ.
  • Lenovo також представила XClarity – уніфіковану відкриту хмарну платформу керування програмним забезпеченням, яка спрощує організацію, розгортання, автоматизацію, вимірювання та підтримку від периферії до хмари. Компанія також продемонструвала свою хмарну платформу Edge Cloud Platform, яка підтримує різноманітні додатки у вертикальних галузях, а також своє рішення Hybrid Cloud, яке охоплює повний життєвий цикл створення, міграції, використання та керування гібридною хмарою.
  • Крім того, TruScale – всеохопна модель на основі підписки, розширилася для більшої кількості клієнтів.

Компанія Lenovo також оприлюднила результати свого глобального багатогалузевого дослідження за участю 500 технічних директорів (CTO). Дослідження виявило погляди технічного директора на те, як традиційні ІТ продовжуватимуть розвиватися в «нову ІТ» архітектуру, в якій клієнтські пристрої, периферійні та хмарні обчислення, мережа та штучний інтелект працюють разом, щоб усунути спільні проблеми та надати рішення, які сприятимуть подальшій глобальній цифровізації у всіх галузях.

Tech World ‘22 збігається з глобальним святкуванням Lenovo Think30, яке вшановує 30-річчя продуманого проєктування та інженерних інновацій ThinkPad і ThinkSystem. Спираючись на цю спадщину, компанія оприлюднила найбільше розширення корпоративного портфоліо у своїй історії, призначене для прискорення глобальної модернізації ІТ за допомогою нових інфраструктурних рішень Lenovo V3, і відзначила понад 200 мільйонів проданих пристроїв ThinkPad. Lenovo продовжує переосмислювати інноваційні пристрої, включно з нещодавнім випуском нового ThinkPad X1 Fold, наступного покоління першого у світі складного ПК.

Голова правління та генеральний директор Lenovo Юаньцін Ян (Yuanqing Yang) виступив з основною промовою на Tech World ‘22 і поділився думкою про те, як розумніші технології Lenovo дають змогу людям у всьому світі змінювати світ на краще.

Під час основної доповіді до Яна приєдналися бізнес-лідери Lenovo та провідні глобальні генеральні директори, включно з Кріштіаном Амона (Cristiano Amon) — президентом та генеральним директором Qualcomm; Пет Гелсінгер (Pat Gelsinger) — генеральним директором Intel; Джулі Світ (Julie Sweet) — головою та генеральним директором Accenture; а також Лісою Су (Lisa Su) — генеральним директором AMD і Арвінд Крішна (Arvind Krishna) — головою і генеральним директором IBM. Клієнти та партнери, зокрема Стефано Доменікалі (Stefano Domenicali) – президент і генеральний директор Formula 1®, і Панос Панай (Panos Panay) — виконавчий віцепрезидент і головний директор із продуктів Microsoft, також обговорили роль “розумних” технологій Lenovo у розширенні можливостей інтелектуальної трансформації.

Доктор Йонг Руй (Dr Yong Rui) — головний технічний директор Lenovo, розказав, як компанія розроблятиме технологічні рішення Metaverse (Метавсесвіту) для розширення можливостей інтелектуальної трансформації. Він підкреслив, як основні технології та інновації Lenovo в різних пристроях, серверах, програмному забезпеченні та рішеннях об’єднають віртуальний і фізичний світи.

Під час основної доповіді Лука Россі (Luca Rossi) — президент групи інтелектуальних пристроїв Lenovo, представив нові концепції майбутнього. Від споживчих інновацій, які покращують життя, до рішень для продуктивності та співпраці, нові форм-фактори, як-от рухомий портативний комп’ютер і смартфон, перевірені концепції, і навіть нові рішення ШІ та Метавсесвіт. Наприклад, нове рішення віртуальної реальності Lenovo ThinkReality VRX, дадуть змогу майбутнім поколінням орієнтуватися на цифрову трансформацію нашого світу, що розвивається.

Кірк Скауген (Kirk Skaugen) — президент групи інфраструктурних рішень Lenovo, представив еволюцію комп’ютерів у всьому світі. Кірк обговорив необхідність негайно використовувати дані в усіх галузях для розумної трансформації. Smart-інфраструктура Lenovo забезпечує цю трансформацію за допомогою серверів, сховищ і послуг. До Кірка приєдналися керівники VMware і Барселонського суперкомп’ютерного центру, коли він продемонстрував, як Lenovo лідирує в області штучного інтелекту, щоб допомогти клієнтам використовувати переваги глобального зростання кількості даних (очікується, що до 2025 року вони подвояться), що відбувається в сучасному мінливому ІТ-ландшафті.

Кен Вонг (Ken Wong) — виконавчий віцепрезидент і президент Lenovo Solutions & Services Group, розповів про те, як роль ІТ-директора розширилася в міру цифровізації світу. Кен також підкреслив цінність промислових рішень метавсесвіту, важливість цифрових рішень для робочого простору та як оптимізація управління коліями для інженерів може покращити таку інфраструктуру, як громадський транспорт, у режимі реального часу.  Клаудія Контрерас (Claudia Contreras) – виконавчий директор глобальних служб сталого розвитку Lenovo, також підкреслює, що послуги Lenovo можуть допомогти клієнтам досягти власних цілей сталого розвитку незалежно від того, де вони перебувають на своєму шляху.

Лаура Кватела (Laura Quatela) — старший віцепрезидент й головний юридичний директор Lenovo, розповіла про те, як Lenovo працює над підвищенням екологічності своїх продуктів на шляху до досягнення нульового рівня викидів. Окрім екологічних інновацій у продуктах, Лаура ділиться стійкими вдосконаленнями, які вносить Lenovo, щоб лідирувати у виробництві з низьким рівнем викидів, а також намірами Lenovo ділитися та звітувати про свій прогрес для надійного, спільного підходу до скорочення викидів. Ці зусилля щодо сталого розвитку були підкріплені остаточним оголошенням Яна про прихильність Lenovo до концепції нульових відходів до 2050 року.

Latest video
Понравилась новость? Поделись ею
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Lenovo представила технологічні інновації, що допоможуть визначити майбутнє цифрового світу

Читайте также наши другие новости:

Опубликовано: Обновлено:
 
Очень секретные статьи