Lenovo представила на виставці CES багатофункціональні пристрої та рішення, що забезпечують персоналізований користувацький досвід

Компанія Lenovo представила на виставці CES® 2023 нову лінійку пристроїв і рішень, орієнтованих на інновації та покращення користувацького досвіду. Завдяки новим форм-факторам, добре спроєктованим продуктам та новаторському використанню ШІ, новий асортимент забезпечує кастомний технологічний досвід для користувацького та бізнес-сегментів.

Нове портфоліо також демонструє відданість Lenovo принципам ESG і підтримує свою мету з досягнення вуглецевої нейтральності до 2050 року. Lenovo продовжує слідувати ініціативі Science Based Target та фокусується на підтримці циркулярної економіки. Для цього компанія збільшує використання перероблених матеріалів у своїй продукції та пакуванні, а також співпрацює з галузевими партнерами, щоб зробити свої пристрої більш енергоефективними.

Користувацькі пристрої преміумкласу привертають увагу до інновацій несподіваними способами

Компанія Lenovo представила нові сміливі продукти для задоволення різноманітних потреб сучасного користувача. Новий ультрасучасний YOGA Book 9i відкриває в історії YOGA нову главу інновацій, преміального стилю та продуктивності, аби забезпечити різносторонній користувацький досвід. Внаслідок переосмислення того, як може виглядати настільний комп’ютер все-в-одному, з’явився YOGA AIO 9i. Новий YOGA Slim 6i (14”, 8) — це вишукано спроєктований, портативний та потужний пристрій. Тонкий, легкий і красивий, цей ноутбук дозволяє користувачам легко працювати та створювати контент у дорозі чи вдома.

Lenovo також представила оновлення своїх моделей YOGA 9i (14”, 8) і YOGA Slim 7i Carbon (13”, 8). Обидві мають процесори Intel Core™ 13-го покоління, що забезпечує їм ще більш вражаючу продуктивність для підвищення багатозадачності та ефективності. Крім того, оновлений ноутбук YOGA 6 (13”, 8) став ще потужнішим з новітнім процесором AMD Ryzen™ серії 7000 і вдосконаленою батареєю, яка буде доречною при тривалих сеансах віддаленої роботи.

Серед планшетів вийшли новий багатофункціональний Lenovo Tab Extreme та цифровий блокнот Lenovo Smart Paper, що відкривають захоплюючі можливості для навчання, відпочинку та інших сфер. Lenovo Tab Extreme — це найбільший і найпотужніший планшет Lenovo, що має клавіатуру з подвійним шарніром2, та унікальне захисне відділення для включеного в комплект пера Lenovo Precision Pen 3.

Концепція Project Chronos (офіційна назва очікується) — це нова технологія, що фіксує рухи користувачів. Вона дозволяє взаємодіяти з віртуальними 3D-світами без окулярів та спеціальних пристроїв, що робить доступ до віртуального 3D-середовища легким як ніколи.

Інноваційна технологія для МСБ



Компанія Lenovo анонсувала інноваційну модель із серії ThinkBook Plus, яка переосмислює експертизу Lenovo в створенні та вдосконаленні пристроїв з екраном, що обертається. Новинка отримала подвійний дисплей, що обертається, з OLED-панеллю з одного боку та кольоровим e-Ink екраном з іншого. Lenovo також представила ноутбук ThinkBook 16p Gen 4 з високопродуктивним “залізом”. Цей пристрій має інноваційну модульну конструкцію аксесуарів Lenovo Magic Bay з магнітним штифтовим рознімом, що дозволяє легко під'єднати додаткові пристрої, як-от Lenovo Magic Bay 4K Webcam, аксесуари Lenovo Magic Bay LTE чи Lenovo Magic Bay Light.

Крім того, компанія Lenovo представила нову унікальну бездротову док-станцію ThinkBook 13x Gen 2 Wireless Dock, яка поєднує кілька технологій для підключення та зарядження практично без кабелів. Нарешті Lenovo представила оновлену модель ПК у формфакторі Tiny — ThinkCentre neo 50q — компактний настільний комп’ютер об’ємом 1 літр, розроблений спеціально для малого та середнього бізнесу.

Більш стильна та “розумна” екосистема ігрових продуктів  


Лінійка готових до кібербою ПК, моніторів і аксесуарів Lenovo Legion 2023 року встановлює новий стандарт у комп’ютерних іграх та дає геймерам перевагу, необхідну для очолення турнірних таблиць. Новинкою у 2023 році є чіп Lenovo LA AI, перший у світі спеціалізований чіп зі ШІ для ігрових ноутбуків3, встановлений в Lenovo Legion Pro 7 і 7i (16”, 8) та Lenovo Legion Pro 5 і 5i (16”, 8). Lenovo AI Engine+, що працює на базі чіпа Lenovo LA AI, використовує програмний алгоритм машинного навчання для оптимального налаштування системи.

Що стосується настільних комп’ютерів, нове покоління Lenovo Legion Tower стоїть на вершині екстремальної потужності та ефективності. Нещодавно представлені настільні ПК Lenovo Legion Tower 7i (34L, 8) та Lenovo Legion Tower 5i (26L, 8) оснащені процесорами Intel® Core™ 13-го покоління та графічними процесорами NVIDIA® GeForce RTX™ 40-вої серії, а новий Lenovo Legion Tower 5 (26L, 8) — процесором AMD® Ryzen™ 9 та графічними процесорами AMD® Radeon™ RX 7000 серії або NVIDIA® GeForce RTX™ 40-вої серії. Замикають оновлене портфоліо монітори Lenovo Legion, зокрема 27-дюймові дисплеї Lenovo Legion Y27f-30 FHD і 27-дюймові дисплеї Lenovo Legion Y27qf-30 QHD, розроблені для задоволення вимог як геймерів, так і творців контенту.

ThinkPad X1, ThinkPhone, ThinkVision і Lenovo Go Power Hybrid – пристрої для ефективної роботи

Компанія Lenovo представила новітні ноутбуки ThinkPad X1, виготовлені з перероблених матеріалів1 та оновлене програмне забезпечення Lenovo Commercial Vantage, призначене для виділення налаштувань, які можуть підвищити енергоефективність. Також компанія представила новий додаток Lenovo View, що пропонує передові технології комп'ютерного зору для покращення якості відеозображення та інструменти для співпраці, безпеки й цифрового оздоровлення. Новітню лінійку моніторів ThinkVision очолюють надяскраві мінісвітлодіодні дисплеї ThinkVision P27pz-30 і P32pz-30, за якими слідують нові VOIP-монітори ThinkVision серії T, призначені для гібридної роботи й оснащені вбудованою функцією Microsoft Teams, 5-Мп камерами, подвійними мікрофонами та динаміками. Компанія Lenovo також представила новітні монітори ThinkVision P-серії професійного рівня з роздільною здатністю 4K, а для дому – нові монітори Lenovo L-серії. Ефективну гібридну екосистему доповнюють нові аксесуари, зокрема унікальна настільна станція Lenovo Go  Desk Station, вебкамера Lenovo Go 4K Pro Webcam та клавіатура та миша Lenovo Professional Wireless Rechargeable Combo.

У рамках святкування нещодавньої 30-ї річниці ThinkPad був представлений Lenovo ThinkPhone від Motorola, розроблений для того, щоб надати компаніям можливість користуватися смартфоном з тією ж надійністю та якістю, що характерна кожному пристрою під Think-брендом Lenovo. Цей пристрій поставляється з набором функцій для підвищення продуктивності — Think 2 Think, що дозволяє кінцевим користувачам насолоджуватися безперешкодною інтеграцією між ThinkPhone та ThinkPad. Щоб забезпечити максимальну продуктивність пристрою на довгі роки, він оснащений мобільною платформою Snapdragon 8+ Gen1, великим 6,6-дюймовим дисплеєм FHD+ та універсальною зарядкою TurboPower потужністю 68 Вт, яка здатна заряджати як телефон, так і комп'ютер.

Користувацькі пристрої нового покоління, що забезпечують продуктивність, універсальність та зручність

Користувацькі пристрої Lenovo останнього покоління оснащені унікальними функціями та вдосконаленнями, які покликані допомогти людям насолоджуватись своїми захопленнями та досягти цілей. З п'ятьма новими високопродуктивними портативними ноутбуками IdeaPad (IdeaPad Pro 5i, IdeaPad Pro 5 Gen 8, IdeaPad Slim 5i, IdeaPad Slim 5 та IdeaPad Flex 3i Chromebook), елегантним і компактним настільним комп'ютером IdeaCentre Mini (1L, 8), планшетом (Lenovo Tab M9) та універсальною док-станцією Lenovo 500 USB Type-C Universal Dock – ці пристрої призначені для будь-яких просторів та місць відповідно до динамічного способу життя сучасного споживача. Незалежно від того, чи працює користувач, навчається, творить або просто спілкується з друзями за містом, ці нові продукти пропонують швидкість, універсальність та зручність.

Допоміжні послуги та програмне забезпечення

На додаток до цих апаратних опцій преміум класу Lenovo пропонує широкий спектр послуг з обслуговування, підтримки та захисту девайсів, які допомагають зберігати пристрої в оптимальному стані та підвищують їх безпеку. Наприклад, новітнє хмарне програмне забезпечення для захисту Lenovo Smart Lock4. Для додаткового рівня зручності в підтримці представлених сьогодні ноутбуків Lenovo Premium Care Plus3 об'єднує багато своїх послуг в одне рішення. Ця комплексна послуга містить розширену підтримку апаратного та програмного забезпечення, захист від випадкових пошкоджень, розширену гарантію на батарею, Lenovo Migration Assistant та Lenovo Smart Performance — самодіагностичну перевірку стану системи, яка працює на базі Lenovo Vantage.    

Lenovo продовжує святкування 30-річчя ThinkPad на CES 2023

Lenovo продовжує святкування 30-річчя ThinkPad і представляє віртуальний театр Think On Theater на CES та інших виставках. У Think On Theater буде представлено контент від наших Next 30, включаючи Еліс Еді (Alice Aedy), Маркуса Джона (Marcus John) та Бьярке Інгельса (Bjarke Ingels). Щоб побачити віртуальний Think On Theater, відвідайте віртуальну вітрину Lenovo.

Latest video
Понравилась новость? Поделись ею
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Lenovo представила на виставці CES багатофункціональні пристрої та рішення, що забезпечують персоналізований користувацький досвід

Читайте также наши другие новости:

Опубликовано: Обновлено:
 
Очень секретные статьи