ГО Гуманітарний батальйон випустила колекцію благодійних NFT “Brave Legion”

Виручені кошти від продажу NFT-токенів будуть спрямовані на теплий одяг воїнам ЗСУ та гуманітарну допомогу нещодавно деокупованим містам. 

26 вересня розпочався продаж благодійної NFT-колекції Brave Legion, яка є збіркою творів сучасних українських художників натхненних незламністю та хоробрістю українського  народу. До колекції увійшли образи українців часів козацтва та сьогодення.


Дизайн кожної картини створювався з урахуванням особливостей українського національного одягу та аксесуарів притаманних різним регіонам України. Колекція має на меті передати унікальний культурний код українців через зображених дітей, жінок та чоловіків.  

“Разом з друзями ми об’єднали зусилля, щоб наблизити перемогу України. Вже з перших місяців війни ми передали  близько 70 тонн гуманітарної допомоги містам  у Київській області і 30 тонн у Сумську, Чернігівську, Харківську області та зону ООС. Ця колекція стала можливістю привернути увагу  до різних поколінь українців і до нашого національного генетичного коду. За виручені кошти ми плануємо допомагати нашим воїнам та цивільному населенню, яке постраждало внаслідок окупації”, – розповідає засновник Гуманітарного Батальйону Антон Кузнєцов.

Колекція нараховує 500 цифрових зображень, які згодом можна буде також придбати на NFT-маркетплейсі OpenSea та Magic Eden.

Latest video
Понравилась новость? Поделись ею
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
ГО Гуманітарний батальйон випустила колекцію благодійних NFT “Brave Legion”

Читайте также наши другие новости:

Опубликовано: Обновлено:
 
Очень секретные статьи